податоци за пазарот

Име на производ Производствена линија капацитет Крај Произведени единици (претходна година)
Стикери хартија 240 тони / месец 2100 тони
Алуминиумска фолија хартија за завиткување 60 тони / месец 240 тони

Извоз Процент: 91% - 100%

Извоз на владата: Дали поседуваат дозвола за извоз Потврден

главни пазари број на клиенти Вкупниот приход главен производ
Африка 200 40%  Печатење Папе, здравствена заштита
Јужна Азија 150 30% Хартија за завиткување, печатење на хартија
Југоисточна Азија 50 10% Печатење на хартија,
Јужна Америка 50 10% Печатење на хартија, за здравство
во средината на Исток 25 5% печатење Pape 
Централна Америка 20 4% Хартија за завиткување, печатење на хартија 
Океанија 5 1% Здравствена грижа


WhatsApp Online Chat !