пиење слама

Проблемот со пластични: 1.6 сламки по лице dayAmericans користи доволно да се заврши околу земјата за 2,5 пати некогаш ден. Повеќето од нив се пластика straws.Ecosystem PollutionBecause тие се толку лесни, сламки удар во вода начини, каде што тие се упатат кон морето и наштети wildlife.Not рециклира Не-biodegradablePlastic сламки не може да се рециклираат. Тие не се распаѓаат и се загадува нашата земја и нашите oceans.It е време да ECO! Ние специјализирана за биоразградлив diposables, вклучувајќи шеќерна трска отпад од шеќерна трска tablewares, wheet слама храна контејнери, како што се чаши, Мида, сад, лента, плоча и така натаму и други за еднократна употреба предмети што се користат во ресторани, излети и забави.

Тутун амбалажа

Имаме целосен спектар на искуства во извозот на суровини за цигари, вклучувајќи хартија Алуминиумска фолија, ацетат забавува, БОПП филм, Plug хартија за завиткување за филтер прачка, цигари хартија за завиткување, Внатрешна рамка одбор за цигари пакување, Солза лента, а ѓубрето хартија.

PLA смола

Pla е еден вид на материјал за пакување од фабриката. храна нејзината безбедност е повисока од традиционалните пластични контакт. Конвенционалните пластика користење ефект се постигнува кога перформанси производи, 100% биоразградлив и напуштање. Без разлика дали тоа се користи за пресување во калапи разнесени филм, смола Polylactic киселина може да биде совршен. Ова не е само материјална промена, исто така, им даде на корисниците подобро искуство на производот, не само во процесот на обработка за ниски емисии. Откако се откажа во исто време, исто така, се обрне внимание на заштитата на животната средина.

компанијата Историја

  • about_img

Fancyco е пронајден во 2004 година Нашата компанија стана златен снабдувач во Alibaba над 14 години. Тоа беше значајна пресвртница во 2005 година, кој ние си имаме сопствена фабрика. Во 2015 година Fancyco успешно влезе во Нигерија и Уганда пазарот и да се воспостави бр.1 бренд на хартија и производи за хигиена на налепница во овие земји. Сега ние сме специјализирани во пакување и печатење на материјали.

Вести& Настани

An outbreak of fungal infection in a paper mill in the United States
Research shows that multiple factors promote innovative development in the folding cardboard box market
China and Brazil reach an agreement: Foreign trade can be settled in local currency to facilitate Brazilian pulp imports
Prospects for International Paper Industry and GPI giants in the Carton and Waste Paper Industry
Spain’s waste paper recycling rate reaches 78%

WhatsApp Online Chat !