Drinking dipercoyo

Masalah karo plastik: 1.6 maringi embah dhuwit saben wong saben dayAmericans nggunakake cukup kanggo mbungkus sak bumi 2.5 kaping tau dina. Akèh wong sing plastik straws.Ecosystem PollutionBecause padha lagi dadi entheng, maringi embah dhuwit jotosan menyang cara banyu, ngendi padha Kepala metu segara lan cilaka wildlife.Not recyclable Non-biodegradablePlastic maringi embah dhuwit ora bisa ulang. Padha ora decompose lan padha ngregedi tanah kita lan oceans.It kita TIME TO Eco! We specialized ing diposables biodegradable, kalebu tablewares tebu bagasse, wheet dipercoyo kontaner pangan kayata tuwung, clamshell, Bowl, tray, piring lan ing item nganggo liyane digunakake ing restoran, picnics lan katelu.

Rokok bahan bungkusan

We have sawetara kebak pengalaman ing kaca saka bahan mentahan kanggo rokok, kalebu Aluminium kertas foil, nggeret Katandhan, film BOPP, Plug bungkusan kertas kanggo rod Filter, kertas Rokok bungkusan, Papan pigura Inner kanggo packing rokok, tape Luh, lan Tipping kertas.

PLA Resin

PLA jenis packing materi saka tanduran. keamanan pangan yakuwi luwih saka kontak plastik tradisional. plastik conventional nggunakake efek wis ngrambah nalika kinerja produk, 100% biodegradable lan abandoning. Apa iku digunakake kanggo extrusion ngecor film diunekake, resin asam polylactic bisa sampurna. Iki ora mung owah-owahan materi, uga menehi kedhaftar pengalaman sing luwih apik saka produk, ora mung ing proses mesin kanggo emisi kurang. Sawise nilar ing wektu sing padha, uga mbayar manungsa waé kanggo njaga lingkungan.

Company Sajarah

  • about_img

Fancyco ketemu ing 2004. Our company dadi supplier Golden ing Alibaba liwat 14 taun. Iku titik balik pinunjul ing 2005 kang kita duwe pabrik kita dhewe. Ing 2015 Fancyco kasil mlebu Nigeria lan Uganda pasar lan nyiyapake account No.1 saka kertas lan kesehatan produk sticker ing negara iki. Saiki kita specialized ing diinget lan printing bahan.

News & Events

An outbreak of fungal infection in a paper mill in the United States
Research shows that multiple factors promote innovative development in the folding cardboard box market
China and Brazil reach an agreement: Foreign trade can be settled in local currency to facilitate Brazilian pulp imports
Prospects for International Paper Industry and GPI giants in the Carton and Waste Paper Industry
Spain’s waste paper recycling rate reaches 78%

WhatsApp Online Chat !