Biodegradable Materials and Products Supplier - Fancyco

tipping kertas

Pondok Description:

PRODUCT  DETAILS: Quality Standard All products with ISO9001 standard certificate Material PE coated +pure wood base paper Features      1,Permeability:Low,Medium,High,you can choose perforation paper 2,width: upon yours, normal from 50mm-64mm 3,length:3000m for you choose 4,inner dia:66mm, special requirement acceptable 5,Grammage: 33gsm-36gsm Special request    1, can do embossed,laser logo,printing as requirement 2,any color can print,the popular color is yellow dots ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rinci produk:
    Standar kualitas Sadaya produk kalawan ISO9001 sertipikat baku
    material Pe kertas base coated kai murni +
    Fitur 

     

     

    1, perméabilitas: Low, Medium, High, Anjeun bisa milih kertas perforation
    2, lebar: kana Hormat, normal tina 50mm-64mm
    3, panjangna: 3000m pikeun anjeun milih
    4, dia jero: 66mm, sarat husus ditarima
    5, Grammage: 33gsm-36gsm
    pamundut husus 

     

    1, tiasa ulah embossed, logo laser, percetakan salaku sarat
    2, warna sagala bisa nyitak, anu warna populér nyaéta titik-titik konéng
    cara paking Rangkep dina karton baku
    pamakéan roko kertas filter wrapping
    MOQ 3 ton

    bubuka:

    Tipping kertas di kontak langsung jeung biwir tina perokok, sahingga percetakan of tipping kertas pausahaan urang minuhan sarat percetakan of inks non-toksik na coatings minuhan standar kasehatan pangan, sarta ngabogaan sababaraha lalawanan cai jeung kakuatan baseuh.

    rentang produk: ieu kami nganggo percetakan intaglio sarta bisa nyadiakeun syarat teknis béda kalayan percetakan, mutiara, foil stamping panas tur laser perforation of tipping kertas pikeun konsumén .Customized logos, rupa nuansa warna na garis bisa dicitak onto cork tipping kertas jeung kertas tipping bodas papanggih sarat husus konsumén urang '. makalah basa oge aya.

    spésifikasi Infobox

    kamanunggalan

    has nilai

    standar

    basa zat

    g / m 2

    31.0-38.0 ± 1,3

      GB / T451.2

    POROSITY

    Coresta

    00.0-1500.0 ± 20

    _____

    KAKUATAN REGANGAN

    kn / m

    ≥1.4

      GB / T12914

    ELONGATION (MD)

    %

    ≥1.0

      GB / T12914

    Lebu (base ON Cao)

    %

    6,0 ~ 15,0

      GB / T12655

    MOISTUREAT pangiriman

    %

    6,0 ± 1,5

      GB / T462

    kokotor

      0,3 ~ 1.5mm 2

    Titik / m 2

    ≤40

      GB / T1541

     1.0 ~ 1.5mm 2

    ≤2

     > 1.5mm 2

    ≤0


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !