Biodegradable Materials and Products Supplier - Fancyco

kertas jarami wrapping

Pondok Description:

Diimpor softwood, produksi bubur hardwood Saeutik demi saeutik ngaganti packing palastik jeung loba dipaké pikeun inuman, produk susu, sumpit packing, colok huntu paking No aluminium, arsén sarta zat ngabahayakeun lianna kalayan bersih, non-toksik, hambar, gampang keur nguraikeun sarta séjén kaunggulan kalayan bersih, non-toksik, hambar, gampang keur nguraikeun jeung kaunggulan sejenna kertas kami dijieunna tina kualitas 100% pulp kai parawan jeung boga slitting alus on edges jenis kertas husus pikeun wrapping straws minum na toothp ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Diimpor softwood, bubur hardwood produksi

    Laun ngaganti packing palastik jeung loba dipaké pikeun inuman, produk susu, sumpit packing, packing colok huntu

    Taya aluminium, arsén sarta zat ngabahayakeun lianna kalayan bersih, non-toksik, hambar, gampang keur nguraikeun sarta séjén kaunggulan kalayan bersih, non-toksik, hambar, gampang keur nguraikeun sarta séjén kaunggulan

    kertas kami dijieunna tina kualitas 100% pulp kai parawan jeung boga slitting alus on edges

    Jenis kertas husus pikeun wrapping straws minum na toothpicks

    Ogé, produk urang boga sertifikasi SGS na meets baku FDA 

    Zat normal nyaeta 24-44gsm, lebar nya 26-50mm, tapi bisa ngaropea eta nurutkeun sarat Anjeun

    Metoda packing kami aya dina karton / Usuk

    Inpo produk lengkep téh sakumaha dihandap

    Lambaran Data teknis jerami Plastik kertas pipe wrapping

    spésifikasi Infobox

    kamanunggalan

    has nilai

    standar

    eusi

    g / m 2

    25.0-40.0 ± 1,3

      GB / T451.2

    POROSITY

    Coresta

    0,0

    _____

    KAKUATAN REGANGAN

    kn / m

    ≥1.00

      GB / T12914

    ELONGATION (MD)

    %

    ≥1.0

      GB / T12914

    Lebu (base ON Cao)

    %

    6,0 ~ 15,0

      GB / T12655

    WHITENESS

    %

    ≥80

      GB / T7974

    MOISTUREAT pangiriman

    %

    4,5 ± 1,5

      GB / T462

    kokotor

      0,3 ~ 1.5mm 2

    Titik / m 2

    ≤40

      GB / T1541

     1.0 ~ 1.5mm 2

    ≤2

     > 1.5mm 2

    ≤0


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !