Biodegradable Materials and Products Supplier - Fancyco

PLA polimér REVODE105

Pondok Description:

REVODE105 is one kind of modified PLA which is specifically designed for transparent straws. Properties of REVODE105   PLA resin REVODE105 Testing methods Physical properties Density (g/cm3) 1.25±0.05 GB/T1033-1986 Melt flow rate ( g/10min ,190℃/2.16Kg) 3-8 GB/T3682-2000 Heat distortion temperature (℃) 60   Molding shrinkage rate (parallel  melt flow direction) 0.005 ISO294-4:2001 Molding shrinkage (vertical melt flow direction) 0.003   ISO294-4:2001 Mechanical properties ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    REVODE105 hiji jenis dirobah PLA nu husus dirancang pikeun straws transparan.

    Sipat REVODE105

      PLA résin REVODE105 métode nguji
    pasipatan fisik
    Kapadetan (g / cm3) 1,25 ± 0.05 GB / T1033-1986
    Ngalembereh aliran laju (g / 10min, 190 ℃ / 2.16Kg) 3-8 GB / T3682-2000
    hawa distorsi panas (℃) 60  
    Molding laju shrinkage (paralel ngalembereh arah aliran) 0,005 ISO294-4: 2001
    Molding shrinkage (vertikal ngalembereh arah aliran) 0,003   ISO294-4: 2001
    sifat mékanis
    kakuatan Tensile (Mpa) 45-60 GB / T1040-2006
    Elongation di break (%) ≥ 10 GB / T1040-2006
    kakuatan dampak (kJ / m2, Izod) 3 GB / T1043-2008

    aplikasi:

    The PLA résin REVODE105 téh cocog pikeun ngolah straws lempeng non panas-tahan jeung transparan, teu cocok keur straws melengkung.

    Émbaran ngolah

    The résin REVODE105 bisa diolah dina tradisional polipropilén (PP) jarami Tonjolan mesin molding. Nalika ngolah, mangga catetan:

    I: Suhu processing (suhu husus perlu dioptimalkeun):

    Panas bagian kahiji (deukeut feed tikoro): 130-150 ℃, bagian séjén: 160-180 ℃ résin PLA REVODE105 dimimitian lebur dina suhu luhur 60 ℃, bisi tina hawa teuing tinggi dina tikoro dahar ngabalukarkeun résin agglomeration sarta dahar unsmooth, eta disarankeun pikeun tuang cai cooling kana jaket di nyoco bagian tikoro.

    Kusabab REVODE105 téh beuki regas ti résin PP tradisional, duanana tungtung bisa megatkeun nalika motong pipe nu. Disarankeun pikeun ngadalikeun hawa cai dina bak cai antara 35 jeung 40 ℃, mastikeun pipe ngabogaan suhu luhur nalika motong, sahingga ulah aya cracking gampang.

    blending Warna: II

    Mun produk nu perlu warna, pastikeun ngagunakeun warna toner husus atawa basis PLA master warna tumpak. toner bener atawa warna master tumpak bisa ngakibatkeun produk regas, beungeut produk unsmooth komo bisa extrude.

    Lamun bahan warna blending teu bisa dipaké nepi dina 2 jam, mangka dianjurkeun teu make 25 kg / résin kantong kabéh sakaligus, tinimbang, make satengahna deui sarta ngégél nu séjén satengah sareng alat sealing panas sakaligus. Maksud téh mun ngalaan bahan kana hawa salaku pondok-gancang.

    III: Drying

    REVODE105 geus diolah ku drying kristalisasi, sarta kandungan Uap URANG SUNDA than400 ppm. The résin nu diteundeun dina kantong Aluminium foil, ditangtayungan ku kotak atawa kantong luar bisa dipaké langsung. Tetep paket disegel dugi siap make jeung promptly reseal sagala bahan henteu kapake, atawa résin bakal nyerep Uap anu. Saatos ti, résin nu bisa nampilkeun hiji mobilitas ngaronjat salila prosés, jeung produk bisa boga sipat regas, shrinkage permukaan. Lamun résin kakeunaan dina atmosfir pikeun leuwih ti hiji jam, nya kudu ulang garing sateuacan maké, disebutkeun, résin nu bisa dipaké langsung. Kamungkinan nyerep Uap anu teu bisa kaasup, upami résin nu kakeunaan dina atmosfir jeung Uap tinggi.

    Nalika-drying deui résin, nu un-dehumidified hawa panas geus dilarang, pikeun tanpa dehumidifier, teu ukur pangaruh drying moal tiasa didapet, tapi ogé laju absorbance cai tina résin PLA bisa digancangan. Hawa dehumidified bisa ngajamin efek drying of résin PLA di desiccator. Lamun maké oven umum, parabot dehumidification kudu dipaké pikeun dehumidify hawa dina serial oven.SD-H tina sayang madu-roda-tipe dehumidifiers disadiakeun ku Shini Pla stics Panyiaran Inc. anu niatna dianjurkeun pikeun PLA drying, equipments lianna kalayan sami pangaruh dehumidified ogé bisa dipilih.

    kaayaan drying has anu ditémbongkeun dina tabel di handap:

    Drying parameter Setélan has
    Tinggal Time (jam) 2-3
    Suhu hawa (℃) 80 (Suhu di oven normal)
    Hawa embun Point (℃) -40 (Suhu di dehumidifier)
    Hawa Aliran Rate (m3 / résin hr-kg) > 1,85

    perhatikeun:

    Tutup ngalieurkeun nu di handap Hopper jeung kosongna tong nalika shutting handap mesin pikeun waktos pondok (dina 30 mnt), Ngahindarkeun meungpeuk tina tikoro feed. Buka ngalieurkeun jeung eupan résin sanggeus confirming mun deui ngamimitian-suntik.

    Lamun warna ngarobah na decomposing kajadian salila prosés molding, geuwat kosongna tong nengetan kaayaan materi. Tetep dina ngajalankeun lamun materi geus normal, atawa ngaluyukeun parameter.

    perlakuan Pamulihan bahan renewable:

    Produk teu minuhan sarat dihasilkeun dina proses produksi revode105 bisa diolah jeung diolah kalawan proporsi materials.The anyar tambahan teu kudu badag teuing, disebutkeun produk nu bakal teuing regas.

    bahan nu didaur ulang bisa dirawat di dua cara di handap ieu:

    Dina prosés produksi, ieu langsung comminuted na conveyed mun Hopper nu ku cara maké bahan anyar feeding.The otomatis mangrupa dicampur pamakéan, tapi kudu mastikeun yén LIPI hawa teu leuwih luhur ti 60 derajat, disebutkeun meureun aya bahan caket ( modeu disarankeun pamakean)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !