Biodegradable Materials and Products Supplier - Fancyco

jarami kertas

Pondok Description:

Pihak belang Chevron sarta Polka Dot Paper Straws, Nginum Paper Straws Pedaran jerami kertas: 1. Ukuran: jero diaméterna 5.5mm, luar diaméterna 6mm, panjangna 197 mm. 2. Rarancang: belang, polka dot, Chevron atanapi OEM design 3. Aplikasi: pihak, bar, klub, kopi, libur atawa malah decorating of cupcake & sundaes 4. Paket: kantong poli atawa custom 5. durability: bisa tahan dina cai 24 jam


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pihak belang Chevron sarta Polka Dot  Paper Straws , Nginum Paper jerami s

     Pedaran jerami kertas :

    1. Ukuran: jero diaméterna 5.5mm, luar diaméterna 6mm, panjangna 197 mm.

    2. Rarancang: belang, polka dot, Chevron atanapi OEM desain

    3. Aplikasi: pihak, bar, klub, kopi, libur atawa malah decorating of cupcake & sundaes

    4. Paket: kantong poli atawa custom

    5. durability: bisa tahan dina cai 24 jam


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !