PLA résin

PLA mangrupakeun jenis paking bahan tina tutuwuhan. kaamanan pangan na leuwih luhur batan kontak palastik tradisional. plastik konvensional maké éfék kahontal nalika pagelaran produk, 100% biodegradable na abandoning. Naha éta dipaké pikeun Tonjolan molding pilem ditiup, résin asam polylactic tiasa sampurna. Ieu mah sakadar anu robah bahan, oge masihan pamaké pangalaman hadé ngeunaan produk, teu ukur di proses machining pikeun émisi low. Sanggeus ditinggalkeun dina waktos anu sareng, ogé nengetan ngajaga lingkungan.

Bako bahan wrapping

Simkuring boga rentang pinuh ku pangalaman dina ékspor bahan baku pikeun rokok, kaasup Aluminium kertas foil, ngerek asétat, pilem BOPP, Colokkeun wrapping kertas pikeun rod filter, kertas roko wrapping, dewan pigura Batin keur packing roko, tape cimata, sarta Tipping kertas.

minum jarami

Masalah sareng plastik: 1.6 straws per jalma per dayAmericans nganggo cukup pikeun mungkus sabudeureun bumi 2.5 kali kantos poé. Kalobaannana mangrupakeun plastik straws.Ecosystem PollutionBecause aranjeunna geus jadi lightweight, straws niup kana cara cai, tempat aranjeunna kantor kaluar ka laut sarta ngarugikeun wildlife.Not Recyclable Non-biodegradablePlastic straws moal bisa didaur ulang. Aranjeunna teu terurai sarta aranjeunna ngotoran tanah urang jeung oceans.It kami geus waktuna eco! Urang husus di diposables biodegradable, kaasup tablewares sugarcane bagasse, wheet jarami peti dahareun kayaning cup, clamshell, mangkok, baki, plat jeung saterusna jeung item disposable lianna dipaké dina réstoran, picnics sarta pihak.

parusahaan Sajarah

  • about_img

Fancyco ieu kapanggih dina 2004. parusahaan kami jadi supplier emas di Alibaba leuwih 14 taun. Ieu titik balik signifikan dina 2005 nu urang gaduh pabrik urang sorangan. Dina 2015 Fancyco hasil diasupkeun Nigeria sarta Uganda pasar na nyetél brand No.1 tina kertas jeung kasehatan produk stiker di nagara ieu. Ayeuna urang keur husus di packing sarta percetakan bahan.


WhatsApp Online Chat !