Biodegradable Materials and Products Supplier - Fancyco

kertas kang dipercoyo bungkusan

Short Description:

Diimpor softwood, produksi pulp kayu atos Mboko sithik ngganti packing plastik lan digunakake digunakake kanggo wedang, biasa produk, sumpit diinget, toothpick packing Ora aluminium, arsenik lan bahan kimia mbebayani liyane karo resik, non-beracun, tasteless, gampang kursi lan liyane kaluwihan karo resik, non-beracun, tasteless, gampang kursi lan kaluwihan liyane kertas Kita digawe saka kualitas 100% pulp kayu prawan lan wis slitting apik ing sudhut Kind of kertas khusus kanggo bungkusan maringi embah dhuwit ngombé lan toothp ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Diimpor softwood, pulp kayu atos produksi

    Mboko sithik ngganti packing plastik lan digunakake digunakake kanggo wedang, biasa produk, sumpit diinget, packing toothpick

    Ora aluminium, arsenik lan bahan kimia mbebayani liyane karo resik, non-beracun, tasteless, gampang kursi lan liyane kaluwihan karo resik, non-beracun, tasteless, gampang kursi lan liyane kaluwihan

    kertas kita wis digawe saka kualitas 100% pulp kayu prawan lan wis slitting apik ing sudhut

    Jenis kertas khusus kanggo bungkusan maringi embah dhuwit ngombé lan toothpicks

    Uga, kita prodhuk wis sertifikat SGS lan meets standar FDA 

    inti normal 24-44gsm, jembaré punika 26-50mm, nanging kita bisa ngatur iku miturut sarat Panjenengan

    cara packing kita ana ing karton / pallet

    informasi produk rinci minangka ngisor

    Data Sheet Technical saka kang dipercoyo Plastic kertas pipe bungkusan

    SPESIFIKASI TECHNICAL

    UNIT

    khas VALUE

    STANDARD

    inti

    g / m 2

    25.0-40.0 ± 1.3

      GB / T451.2

    porosity

    Coresta

    0.0

    _____

    plenetan kekuatan

    kN / m

    ≥1.00

      GB / T12914

    Elongation (MD)

    %

    ≥1.0

      GB / T12914

    ASH (BASE ON Cao)

    %

    6.0 ~ 15,0

      GB / T12655

    whiteness

    %

    ≥80

      GB / T7974

    MOISTUREAT delivery

    %

    4.5 ± 1,5

      GB / T462

    dirt

      0.3 ~ 1.5mm 2

    POINT / m 2

    ≤40

      GB / T1541

     1.0 ~ 1.5mm 2

    ≤2

     > 1.5mm 2

    ≤0


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !