Biodegradable Materials and Products Supplier - Fancyco

PLA Polymer REVODE105

Short Description:

REVODE105 is one kind of modified PLA which is specifically designed for transparent straws. Properties of REVODE105   PLA resin REVODE105 Testing methods Physical properties Density (g/cm3) 1.25±0.05 GB/T1033-1986 Melt flow rate ( g/10min ,190℃/2.16Kg) 3-8 GB/T3682-2000 Heat distortion temperature (℃) 60   Molding shrinkage rate (parallel  melt flow direction) 0.005 ISO294-4:2001 Molding shrinkage (vertical melt flow direction) 0.003   ISO294-4:2001 Mechanical properties ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    REVODE105 iku salah siji jenis dipunéwahi PLA kang dirancang khusus kanggo maringi embah dhuwit transparent.

    Properties of REVODE105

      PLA resin REVODE105 cara testing
    fisik
    Kapadhetan (g / cm3) 1,25 ± 0,05 GB / T1033-1986
    Nyawiji aliran tarif (g / 10min, 190 ℃ / 2.16Kg) 3-8 GB / T3682-2000
    suhu distorsi panas (℃) 60  
    Molding tingkat shrinkage (podo nyawiji arah aliran) 0,005 ISO294-4: 2001
    Molding shrinkage (vertikal nyawiji arah aliran) 0,003   ISO294-4: 2001
    mechanical
    plenetan kekuatan (MPa) 45-60 GB / T1040-2006
    Elongation ing break (%) ≥ 10 GB / T1040-2006
    kekuatan Impact (KJ / m2, Izod) 3 GB / T1043-2008

    aplikasi:

    PLA resin REVODE105 iku cocok kanggo proses saka maringi embah dhuwit terus non panas-tahan lan transparan, ora cocok kanggo maringi embah dhuwit sudhut mlengkung.

    Informasi Processing

    The resin REVODE105 bisa diproses ing tradisional polypropylene (PP) dipercoyo extrusion mesin ngecor. Nalika proses, please Wigati:

    Aku: Ing suhu Processing (suhu tartamtu perlu optimized):

    Kalor bagean pisanan (near feed tenggorokan): 130-150 ℃, bagian-bagian: 160-180 ℃ resin PLA REVODE105 wiwit leleh ing suhu ndhuwur 60 ℃, ing cilik saka suhu dhuwur banget ing tenggorokan dipakani ndadékaké kanggo resin aglomerasi lan dipakani unsmooth, kang dianjurake kanggo pour banyu cooling menyang jaket ing dipakani bagean tenggorokan.

    Amarga REVODE105 luwih brittle saka resin PP tradisional, loro ends bisa break nalika nglereni pipo. Apike kanggo ngontrol suhu banyu ing tank banyu antarane 35 lan 40 ℃, mesthekake pipo wis dhuwur suhu nalika nglereni, mangkono supaya gawe gampang.

    campuran werna: II

    Yen prodhuk perlu colored, nggawe manawa kanggo nggunakake werna toner khusus utawa basis PLA master werna kumpulan. toner samesthine utawa werna master kumpulan bisa mimpin kanggo produk brittle, lumahing produk unsmooth malah Tukang ngapus.

    Yen bahan werna campuran ora bisa digunakake nganti ing 2 jam, kang dianjurake ora nggunakake 25 kg / resin tas kabeh bebarengan, tinimbang, nggunakake setengah saka iku lan segel liyane setengah karo piranti sealing panas bebarengan. tujuane kanggo mbabarake materi kanggo udhara cendhek sabisa.

    III: pangatusan

    REVODE105 wis diproses dening pangatusan crystallization, lan isi Kelembapan kurang than400 ppm. The resin sing disimpen ing tas Aluminium foil, dilindhungi dening kothak utawa tas njaba bisa digunakake langsung. Tansah paket nutup nganti siap kanggo nggunakake lan sakcepete reseal sembarang materi dienggo, utawa resin bakal nresep Kelembapan. Sawise saka, resin uga saiki mobilitas tambah sak proses, lan produk bisa duwe properti brittle, shrinkage lumahing. Yen resin kapapar ing atmosfer kanggo luwih saka siji jam, iku kudu maneh pepe sadurunge nggunakake, digunakake, resin bisa digunakake langsung. Kamungkinan nresep Kelembapan ora bisa dipun tilar, yen resin kapapar ing atmosfer karo dhuwur Kelembapan.

    Nalika-pangatusan maneh resin, ing un-dehumidified udhara panas pareng, kanggo tanpa dehumidifier, ora mung efek pangatusan ora bisa dipikolehi, nanging uga ing kacepetan absorbance banyu saka resin PLA bisa cepet. Udhara dehumidified bisa njamin efek pangatusan saka resin PLA ing desiccator. Nalika nggunakake open general, peralatan dehumidification kudu digunakake kanggo dehumidify udhara ing seri oven.SD-H honeycomb-gembong-jinis dehumidifiers diwenehake dening Shini Pla stics Technologies Inc. sing banget dianjurake kanggo PLA pangatusan, Alat liyane karo padha efek dehumidified uga bisa milih.

    kahanan pangatusan khas ditampilake ing Tabel ing ngisor iki:

    pangatusan paramèter Setelan khas
    Residence Time (jam) 2-3
    Suhu udhara (℃) 80 (suhu saka open normal)
    Air Dew Point (℃) -40 (suhu dehumidifier)
    Air mili Rate (m3 / resin hr-kg) > 1,85

    Kabar:

    Nutup baffle ing ngisor hopper lan purge tong minyak nalika shutting mudhun mesin kanggo wektu cendhak (ing 30 min), Nyingkiri Blok saka tenggorokan feed. Bukak baffle lan Feed resin sawise nyantosakaké maneh miwiti-injeksi.

    Yen werna ganti lan luluh kedaden sak proses ngecor, langsung purge tong minyak kanggo mirsani negara materi. Tansah ing mlaku yen materi normal, utawa nyetel paramèter.

    perawatan Recovery saka bahan dianyari:

    Produk unqualified diprodhuksi ing proses produksi revode105 bisa diproses lan diproses karo babagan materials.The anyar Saliyane ngirim ora banget gedhe, digunakake produk bakal banget brittle.

    bahan daur ulang bisa dianggep ing rong cara ing ngisor iki:

    Ing proses produksi, iku langsung comminuted lan disaluraké kanggo hopper kanthi materi anyar feeding.The otomatis campuran nggunakake, nanging kudu mesthekake yen ember suhu ora luwih saka 60 derajat, digunakake ana uga barang pliket ( mode dianjurake saka nggunakake)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !