Biodegradable Materials and Products Supplier - Fancyco

dipercoyo kertas

Short Description:

Party Striped Chevron lan Polka Paper maringi embah dhuwit, Drinking Paper maringi embah dhuwit Description saka kang dipercoyo kertas: 1. Size: utama diameteripun 5.5mm, njaba diameteripun 6mm, dawa 197 mm. 2. Design: belang, Polka dot, chevron utawa OEM desain 3. Aplikasi: party, bar, klub, warung, preian utawa malah hiasan saka cupcake & sundaes 4. Paket: tas akeh utawa adat 5. Kekiatan: bisa tahan ing banyu 24 jam


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Party Striped Chevron lan Polka  Paper maringi embah dhuwit , Drinking Paper Straw s

     Description of dipercoyo kertas :

    1. Size: utama diameteripun 5.5mm, njaba diameteripun 6mm, dawa 197 mm.

    2. Design: belang, Polka dot, chevron utawa OEM desain

    3. Aplikasi: party, bar, klub, warung, preian utawa malah hiasan saka cupcake & sundaes

    4. Paket: tas akeh utawa adat

    5. Kekiatan: bisa tahan ing banyu 24 jam


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !